Har du en lägenhet, en del av din bostad eller ett hus som du önskar hyra ut?

Inget onödigt arbete               Trygga avtal                    Hyresgaranti 

Nyfiken på vad du kan hyra ut din bostad för?      Klicka här

Hyresgäst
Vi tar fram en hyresgäst efter dina önskemål. Genom kreditupplysning, referenscheck och intervjuer tar vi fram den bäst anpassade hyresgästen för bostaden  - Allt för att göra din vardag trivsam.
Trygga avtal
Oroa dig aldrig mera för otrygga avtal mellan två privatpersoner. Vi har hyresavtal framtagna av jurist som betryggar både dig som hyresvärd och din hyresgäst. Du som värd står enbart i avtal med oss som bolag - Vi tar hand om resten.
Förbesiktning & Dokumentation
Innan det är dags för inflytt ser vi till att göra en utförlig förhandsbesiktning med fullständig dokumentation av bostaden. För oss är det viktigt att din bostad bevaras i gott skick utan onödigt slitage.
Ekonomi, Administration & Hyresgaranti
Glöm allt vad fakturering, indrivande av hyran, pappersarbete och skatteplanering heter.
Vi hjälper dig med allt. Som kund hos oss erbjuder vi både dig och din hyresgäst kundtjänst 7 dagar i veckan. Dessutom tar vi aldrig betalt innan hyran har blivit inbetald.
Vid byte av hyresgäst
När det är dags för din hyresgäst att flytta så ligger arbetet återigen på våra axlar. Vi gör återigen en besiktning, tar betalt för eventuella skador och säkerställer att någon är redo att flytta på nytt.
Uthyrning utan oro
Med Zuburban står du inför en trygg uthyrningsprocess. Vi arbetar ständigt för att du skall trivas med din hyresgäst och ditt hyreskontrakt. Din inkomst blir vårt ansvar. 
Telefon: 0737-40 39 70
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle